Villkor

Köpevillkor


Dessa köpevillkor gäller för konsumenter som beställer varor på rodialexander.se. Varumärket RA-Rodialexander och domännamnet www.rodialexander.se ägs av Rodialexander AB. Genom att beställa produkter från vår webbshop accepterar du dessa villkor:

Leverans

Frakt och bekräftelse:
Din vara kommer skickas med spårbart paket för dig som kund, genom Postnord och beräknad leveranstid är 3-7 dagar. När paketet har tagits emot hos ombud skickas ett mail med information som du kan använda för att spåra ditt paketet. Din vara kommer sedan ligga kvar hos närmaste utlämningsställe i 14 dagar innan den returneras tillbaka till oss. Där med ligger ansvaret hos kunden att ange rätt kontaktuppgifter.

Garanti

Ett års garanti från inköpsdatum gäller för samtliga klockor från Rodialexander. Garantin täcker endast tillverkningsfel på klockan. Blir klockan skadad med tiden på grund utav felaktigt användande, slarv eller olyckor så gäller inte garantin. Samt stöld eller slitage med tiden täcker inte garantin. Meddela oss via mail för att för att få information om hur du skickar tillbaka klockan för reparation.

Personlig information

När du väljer att handla hos oss kommer vi spara och lagra vissa av dina personliga uppgifter för att ett köp ska kunna genomföras. Du har rätt enligt personuppgiftslagen att få tillgång till dina uppgifter som vi har lagrade. Är informationen felaktig kan du få den borttagen eller ändrad.

Ångerrätt

När du köper an klocka av oss kommer varan med en 14 dagars ångerrätt som startar dagen då du tar emot varan. För att ångra köpet gäller det att varan inte har använts och att den är kvar i sin originalförpackning som ej har blivit bruten. Ångerrätten hävs om tidigare nämnt inte följts eller att varan har skadats.

Returer

Kolla din vara så att du har fått rätt modell eller att den inte är defekt. Skulle det vara så att något av detta har förekommit. Kontakta oss så snart som möjligt så löser vi ett byte eller en retur av varan.

Force major

Vi avsäger oss allt ansvar, skadeståndsansvar samt andra påföljder för händelser bortom vår kontroll. Sådana händelser är t.ex bränder, krig, ändrad lagstiftning, naturkatastrofer, sabotage eller liknande händelser.

Företagsinfo:

Rodialexander AB
Viggens väg 8
903 65 Umeå
Epost: info@rodialexander.se
Telefon: +46768069755
Translate »