parallax background

Målet från början var att ta fram en egen kollektion klockor som faller bra för ögat samt med några personliga detaljer som har en betydelse.

Rodialexander


Mitt namn är Rodi Alexander Hammare och jag är grundaren och ägaren av varumärket Rodialexander som startade och designades i norra Sverige.

Från en början då tankarna om att ta fram ett eget varumärke tills vart Rodialexander är idag, grundar sig i ett intresse för moderna och stilrena klockor sen många år tillbaka. Målet från början var att ta fram en egen kollektion klockor som faller bra för ögat samt med några personliga detaljer som har en betydelse. Där mitt grekiska arv gjorde att namnen på klockorna och några detaljer var väldigt självklara.

Jag ville öppna upp möjligheten för att tolka klockans historia och personlighet lite efter hur man själv väljer genom namnens betydelse. Våra klockor ska och kan bäras av vem som helst när som helst. Den stilrena designen gör att de passar in i alla tillfällen. Det var även en detalj som var viktig att få in i skapandet av Rodialexander.

Bär en klocka från Rodialexanders första kollektion med stolthet.

Funderar du på något?Tveka inte att höra av dig.
Vi besvarar frågor och funderingar så gott vi kan!

info [a] rodialexander.se
Viggens väg 8
903 65 Umeå